2.11.2012

Hämeenlinnan alueen ilmiöistä blogikirjoitukset

Tässä ovat Avoimuudesta Voimaa Oppimisverkostoihin eli AVO-hankkeen Toimikas-osahankkeen Hämeenlinnan alueen ilmiökoulujen ilmiöt aakkosjärjestyksessä:

GoKulttuuri - Hämeenlinnan Yhteiskoulu
Ihan pimee - Hämeenlinnan Yhteiskoulu
Kestävä kehitys - Kaurialan koulu
Lasi - Iittalan yhtenäiskoulu
Ruoka - Nyt! - Lammin lukio
Terve nuori! - Hakkalan koulu
Törmäyksiä ja kohtaamisia - Kaurialan lukio
Valtaamo - Lyseon lukio
Vesi, monessa mukana - Hauhon Yhtenäiskoulu

Ilmiösanojen kohdalle on linkitetty tämän blogin tunnisteet, jolloin jokaisesta ilmiöstä löytyy helposti niistä kirjoitetut blogikirjoitukset. Ilmiöistä yksi, Vesi, monessa mukana, on jo toteutettu ja muut kahdeksan ilmiötä ovat joko käynnissä tai suunnitteluvaiheessa.



Jokaisesta ilmiöstä tulee kirjoittaa kolme blogikirjoitusta lukuvuoden 2012-2013 kuluessa. Nomadiohjaajan tapaamat ilmiöopettajat ovat saaneet joko itselleen tai ilmiöoppilasryhmälleen kirjoittajatunnukset tähän blogiin. Kirjoittajatunnuksia jaetaan nomadiohjaajan kierroksilla tai sitten niitä voi pyytää Facebook-ryhmässä eli Toimikkaan konehuoneessa tai sähköpostitse Annelta tai Pauliinalta. Sähköpostiosoitteet löytyvät GoogleDocs-dokumentista, jolla on jaettu käytännön ohjeita Toimikas-kouluille. Muista ilmoittaa kirjoittajatunnuspyynnön yhteydessä oma gmail-osoitteesi, kiitos.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti